• palaute@autoharrastajat.fi

Katsastusasiaa, kerro kokemuksistasi

nokonzok      -

Katsastusasiaa, kerro kokemuksistasi

Yhtenä keskeisimmistä edunvalvontatavoitteista Autoharrastajilla on katsastusten laadun ja asiakkaan oikeusturvan parantaminen. Määräaikaiskatsastukset useimmiten sujuvat ilman suurempia murheita, mutta rekisteröinti- ja muutoskatsastuksissa käytännöt on melkoisen kirjavia.

Lähestyimme A-katsastusta, K1-katsastajia ja Yksityisten katsastustoimipaikkojen liittoa kutsulla keskusteluun siitä, miten katsastuksen käytäntöjä ja säädöksiä voitaisiin parantaa niin, että varsinkin erikoiskatsastukset  jatkossa sujuisivat mahdollisimman jouhevasti niin asiakkaan kuin katsastajien osalta. Nämä kolme tahoa kattavat lähes kaikki Suomen katsastustoimipisteet.

Keskustelujen pohjaksi haluaisimme kuulla tarinoita elävästä elämästä, erityisesti pieleen menneistä katsastuksista. Kerro lyhyesti mistä kiikasti ja mikä oli prosessin lopputulos. Sanomattakin on selvää, että yksittäisiä kertomuksia ei jaeta eteenpäin niin, että asianosaiset olisivat niistä tunnistettavissa. Lähetä tarinasi sähköpostilla osoitteeseen palaute@autoharrastajat.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Raportoimme täällä miten miten keskustelut katsastajien kanssa etenevät.